Kwaliteit & Duurzaamheid – Chocolade Jacques
Preloader
184 Main Collins Street West V. 8007
Title Image

Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit

Bij Chocolade Jacques vinden we de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste belang.

Niet alleen willen we dat onze chocolade lekker smaakt – of jou een geluksmomentje bezorgt – we garanderen ook het gebruik van de meest kwalitatieve ingrediënten.

> De chocolades van Jacques genieten het label ‘Belgische chocolade’

> Alle producten van het gamma van Chocolade Jacques worden geproduceerd met 100% pure cacaoboter.

Duurzaamheid

Bij Chocolade Jacques vinden we het zeer belangrijk om diverse initiatieven ter verduurzaming van de integrale cacaoketen te ondersteunen.

Daarom gebruikt Chocolade Jacques enkel gecertificeerde cacao via het kwaliteitslabel Rainforest Alliance.

Chocolade Jacques wil bijdragen aan een betere wereld voor mens en natuur. Daarom kopen we in bij Rainforest Alliance Certified™ -boerderijen. De Rainforest Alliance werkt in samenspraak met het bedrijfsleven, de landbouw en het bosbeheer aan een wereld waarin mens en natuur samen kunnen gedijen.

De kikker in het Rainforest Alliance-zegel is het perfecte symbool van deze missie.

Als een soort ‘verklikker’ is de aanwezigheid van de kikker een duidelijk teken dat het natuurlijke ecosysteem evenwichtig en bloeiend is.

Als we de kikker niet meer zien, weten we dat het milieu in gevaar is en dat andere soorten binnen dat ecosysteem binnenkort ook in gevaar zullen zijn als we niet dringend iets doen.

Daarom vragen we je om de kikker te volgen – om keuzes te maken die ons vooruithelpen.

Door te kiezen voor onze producten die het kikkerzegel dragen, ondersteun je boeren in hun maatregelen om dit product duurzamer te maken en bij te dragen aan een betere toekomst voor mens en natuur.

Door producten van Chocolade Jacques te kopen, draag je je steentje bij aan betere landbouwpraktijken, strijd je tegen de klimaatcrisis, bescherm je onze bossen, bescherm je de mensenrechten van boeren en arbeiders en help je hen in hun levensonderhoud te voorzien.

Want alleen door samen te werken, kunnen we een wereld creëren die iedereen ten goede komt.